NEOBIČAN POZIV

‘Halo, policija? Trebam pomoć, imam risa u automobilu. Ne šalim se, dođite‘

Na teren su izašla tri policajca i nemalo su se iznenadili kad su shvatili da je poziv u pomoć stvaran
 Facebook screenshot

Dispečeri raznih službi ponekad odgovore na poziv koji zvuči kao dobra šala. Kad je policija iz američkog Wisconsina dobili poziv osobe koja je tvrdila da crvenog risa u automobilu, mislili su da ih netko zafrkava. O tome je na društvenim mrežama više informacija podijelio šerif Mike Lukas.

- Tri policajca su izašla na teren i možete zamisliti koliko su bili iznenađeni kad su vidjeli da je ris zaista u automobilu. Iako su vješti u rješavanju problema, ipak su u pomoć pozvali stručnjake za divlje životinje. Oni su mačku prebacili u svoje vozilo, a potom i pustili u divljinu - napisao je Lukas.

Policija zapravo nije pojasnila je li riječ o nesreći, što vjerojatno jest slučaj, te kako je životinja. Zvuči čudno da nije imala baš nikakve ozlijede, ali očigledno je procijenjeno da je dobro te da nema nikakve potrebe da se zadržava u oporavilištu.

Mnogi su komentatori bili oduševljeni akcijom izvlačenja i činjenicom da se životinji pomoglo, a mnoge je osupnula njena veličina i snaga. Jedan je muškarac u šali napisao da bi, s obzirom na to, rado vidio kako je izgledalo puštanje ovog risa u prirodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 08:55