HRABROST

Dramatična snimka: Pas se skokom kroz prozor spasio od vatre koja je progutala njegov dom

Susjedi, koji su svjedočili požaru, rekli su kako je kuća planula naglo, u svega nekoliko minuta

Ilustracija

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia

Dramatična je to snimka - pas je ostao u zapaljenoj kući, iz koje se gotovo u zadnji čas spasio skokom kroz prozor. Ne napamet, nego čovjeku u ruke. Još samo koji časak i ne bi mu bilo spasa. No, njegov strah od plamena bio je jači od straha od skoka, tako da je odlučio pokušati. Na svu sreću, jer je prošao bez ozljeda.

Sve se to dogodilo u američkom gradiću Fleetwoodu. Kuća u kojoj je pas imena Charlie živio u potpunosti je uništena, no njegova obitelj neopisivo je sretna što se on uspio spasiti.

Susjedi, koji su svjedočili požaru, rekli su kako je kuća planula naglo, u svega nekoliko minuta. Jedan muškarac je odmah primijetio uspaničenog psa uz prozor. No, životinja se, premda je bila u strahu, nije mogla odvažiti na skok. Vjerojatno se nadao da će ga netko spasiti.

- Pogledao sam i užasnuo se. Pas je izdahnuo i iz pluća mu je izašao oblačić dima. To se dogodilo samo koji trenutak prije nego je iskočio kroz prozor i spasio se - ispričao je za WMZ TV jedan muškarac, koji je vidio cijeli događaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 23:39