ZOO ZAGREB

‘Djeci ćemo svaki dan otkriti novi skriveni kutak, koji je izvan pogleda redovnih posjetitelja‘

Njihov program ZOO Avantura namijenjen je djeci od drugog do šestog razreda osnovne škole

ZOO Zagreb

Iz zagrebačkog ZOO vrta poručili su roditeljima da tijekom praznika dovedu svoje školarce željne znanja o životinjama k njima, u njihov posebno osmišljeni program ZOO avantura. Svaki dan, najavili su, ima neku novu, zanimljivu temu. Ponedjeljak je tako rezerviran za živi svijet džungle, u utorak će djeca doznati mnogo zanimljivosti o fauni naše zemlje, u srijedu će naučiti niz detalja o životinjama Afrike. Četvrtak je tu da nauče kako se skrbi za životinje u ZOO vrtovima, a u petak će ih zaposlenici naučiti na koji se sve način štite ugrožene životinjske vrste diljem svijeta.

- Ono što želimo je da djeca kreativno i kvalitetno provode slobodno vrijeme tijekom drugog dijela zimskih praznika i zato smo pripremili pregršt zabavnih aktivnosti kroz koje ćemo učiti o svijetu životinja.

Djeca će imati priliku izraziti svoju kreativnost, uskočiti u ulogu timaritelja, raditi u timu, pokazati kako se snalaze u prostoru, upoznati razne životinje i još mnogo toga. Dnevni programi su različiti ali svaki je dan na rasporedu pregršt zabave i otkrivanje životinjskog svijeta.

Za djecu željnu zabave i znanja pripremili smo i posebno iznenađenje – svaki ćemo dan otkrivati novi skriveni kutak Zoo vrta, mjesto izvan pogleda redovnih posjetitelja - poručili su iz ZOO vrta i napomenuli kako je program namijenjen djeci od drugog do šestog razreda osnovne škole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:12