KAKAV PREOKRET

Čovjeku vlastiti pas sažvakao prst, no, neće ga ostaviti: ‘Zahvalan sam mu na tome!‘

Bez obzira na to što nije siguran hoće li ostati bez prsta, smatra da mu je buldog napravio uslugu

Ilustracija

 David Hare/Alamy/Alamy/Profimedia

Obično psi, od stvari koje ne smiju, sažvaču cipele, noge od stola ili stolice, eventualno vrata... No, da bi mogao žvakati dio vlasnikova tijela, to još nismo čuli. Nažalost, dogodilo se točno to, ali da stvar bude najluđa - vlasnik ne samo da nije uzrujan, nego je psu zahvalan.

David Lindsay (64) iz britanskog Cambridgea zaspao je na sofi, a njegov buldog Harley je, iz razloga koji su poznati samo njemu, odlučio žvakati njegov nožni prst. Može se nagađati da je to napravio zbog mirisa, ali to su zaista samo nagađanja. Čovjek se nije probudio, ali je njegova žena došla kući i uzvikom ga probudila. Uznemirilio ju je što joj suprug ima krvav nožni prst, kojeg žvače njihov pas.

- Moj psić mi je skoro dovoljno sažvakao nožni palac! Sažvakao je do kosti i slomio ga je - piše Mirror.

Nevjerojatan je razlog zašto nije ništa osjetio. Stopalo mu je, naime, bilo potpuno utrnulo i nije osjećao baš ništa. Kad ga je žena probudila, pa ga odvela u bolnicu, tamo su otkrili da postoji itekako ozbiljan razlog zašto ništa ne osjeća. Liječnici iz bolnice Addenbrookea su shvatili da David nema jednu, već dvije začepljene arterije. Da ga pas nije ‘poslao‘ u bolnicu, pitanje je kada bi on sam došao na pregled. Možda bi bilo kasno, pa bi zbog začepljenih arterija na kraju izgubio nogu.

Zbog toga David smatra da mu je Harley zapravo učinio uslugu žvačući mu nožni prst i nema baš nikakvu namjeru psa pokloniti nekome drugome.

- Čekam da saznam mogu li mi staviti stentove. Zadržat ću psa, mislim, to uopće nije upitno. Pokušat ću zadržati i nožni prst, ali ako ne, rekao sam liječniku da ga odreže i mogu ga odnijeti kući, Harleyu - dodao je u šali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 22:01