JEZIVO OTKRIĆE

‘Bio je u spavaćoj sobi, plakala sam sat vremena!‘: Djevojka usisala jedno od najotrovnijih stvorenja na svijetu

Njegov otrov dijete usmrti u roku od 15 minuta
 TikTok screenshot

Svi koji se boje malenih životinja koje nam ulaze u stanove i kuće sasvim su sigurno imali barem jedan takav susret u životu. Onaj u kojem smo doma naišli na neko stvorenje zbog kojeg smo pomislili da imamo samo jedno rješenje: svečano mu uručiti izvadak iz zemljišnih knjiga po kojima je on/ona novi vlasnik naše nekretnine i zauvijek odseliti daleko od svog doma.

Tako nekako se osjećala jedna žena iz Australije kada je praznila usisivač. Shvatila je kako je u svojoj spavaćoj sobi usisala otrovnog pauka. Skrivao se negdje iza ukrasnih jastuka u njenoj sobi, a na njen užas, maleno stvorenje bilo je živo i uspaničeno je hodalo njenim usisivačem.

Riječ je o australskom ljevkastom pauku, koji je jedan od najsmrtonosnijih na svijetu. Njihov otrov je dovoljno jak da maleno dijete usmrti u roku od 15 minuta. Slažemo se, nije stvorenje s kojim bi se čovjek poželio družiti, a najmanje u svom domu.

- Ovaj je prilično velik. Bio je u mojoj spavaćoj sobi! Histerično sam plakala sat vremena nakon otkrića i, iskreno, nisam imala hrabrosti spavati u svojem krevetu iduća tri dana. Tako je to u Australiji - rekla je djevojka koja je imala neželjenog gosta u svom domu, a onda ga je snimila i sve objavila na TikToku.

Kasnije je rekla da je nakon tri dana skupila hrabrost i ušla u svoju sobu. Sve je dodatno počistila da bi se uvjerila da ovaj pauk nije ima partnera ili partnericu, kao i da nije riječ o ženki koja je položila jaja. Nije, pa je videći da je sve dobro, uselila u svoju sobu. Priznala je da se užasava pauka i da ima paničnu reakciju kada nekoga od njih vidi, a jedini kojeg može gledati je kućni pauk kojem je dala ime Hagrid (prigodno, po lovočuvaru iz Harryja Pottera, koji je ljubitelj raznih stvorenja), koji živi na stropu u dnevnom boravku.

@lucetteromy Hi Dyson, can confirm your vacuums work great to suck up deadly spiders #aracnaphobia #funnelwebspider #australia #dyson #fyp ♬ original sound - lucetteromy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:52