WTA FLORIANOPOLIS

Tereza Mrdeža prepustila tri gema Peer

Tererza je tjedan dana ranije dogurala je do 2. kola WTA turnira u Bogoti, također kroz kvalifikacije, pritom ostvarivši svoju premijernu pobjedu u glavnom ždrijebu
 AFP

Hrvatska tenisačica Tereza Mrdeža nastavlja sa sjajnim igrama koje su joj donijele najbolji renking karijere (trenutno je 166. igračica svijeta). Na WTA turniru u brazilskom Florianopolisu plasirala se u 2. kolo pobjedom nad Izraelkom Shahar Peer 6-0, 6-3. U prvom međusobnom meču ovih dviju igračica Mrdeža je došla do pobjede nakon jednog sata i 21 minute igre prepustivši favoriziranoj protivnici, 126. tenisačici svijeta, tek tri gema.

Bila joj je to druga pobjeda u glavnom ždrijebu nekog WTA turnira u karijeri, a sljedeća protivnica bit će joj Rumunjka Monica Niculescu.

Podsjećamo, glavni ždrijeb turnira u Florianapolisu, koji se igra na tvrdoj podlozi, Mrdeža je izborila kroz kvalifikacije. Tjedan dana ranije dogurala je do 2. kola WTA turnira u Bogoti, također kroz kvalifikacije, pritom ostvarivši svoju premijernu pobjedu u glavnom ždrijebu nekog turnira WTA kategorije (protiv Francuskinje Parmentier).

WTA Florianopolis, 1. kolo:

Mrdeža - Peer 6-0, 6-3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:45