KID'S DAY

Tenis zaigrao Ivaniševićev sinčić Emanuel

Iako dječačić još nije navršio tri godine, vide se očevi geni
Dubrovnik, 070710.U sklopu humaniterne akcije za obnovu djecjeg odjela Opce bolnice u Dubrovniku, John McEnroe i Goran ivanisevic odrzali su sat tenisa sa najmladjima. Dogadjaj je izazvao veliku paznju djece i roditelja. Na fotografiji: Tatinim stopama krenuo je najmladji Ivanisevic, Emanuel.Foto: Sinisa Sunara / Cropix
 Sinisa Sunara / Cropix

Mali dubrovački tenisači imali su dan za pamćenje. Na “Kid’s Day” na Lapad stigli su John McEnroe i Goran Ivanišević, i to je bila najbolja nagrada za članove TK Dubrovnik, stotinjak djece, ali i njihove roditelje da se natiskaju na tribinu i uz teren kako bi uživo vidjeli dvojicu teniskih majstora.

McEnroe i Ivanišević odigrali su nekoliko poena sa svakim od mladih tenisača i tenisačica, a bilo je tu šaroliko društvo od onih najmlađih od 4,5 godina do ozbiljnih pravih mladih tenisača. Čak su zaigrali nekoliko gemova s onim najboljima, a poneki su ih uspjeli i svladati.

Pred ponosnim roditeljima najčešći su komentari bili:

- Jesam li bio dobar?

Djeca su iskoristila osobitu prigodu za zajedničku fotografiju i autogram od proslavljenih teniskih asova. Vidjeli smo i prve korake na teniskom terenu Ivaniševićeva sinčića Emanuela. Iako dječačić još nije navršio tri godine, vide se očevi geni. Mali Emanuel već čvrsto drži reket u rukama i snažno lupa lopticu.

Izgleda da ćemo se za koju godinu opet nervirati uz jednog Ivaniševića...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 00:36