SPLIT ILI ZAGREB

Split pripremio ponudu za Davis Cup, hoće li Čačiću biti dovoljno?

Predstavnici Grada Splita i Spaladium Arene sastali su se u Banovini te su utvrdili plan, odnosno ponudu s kojom će izaći pred predsjednika Hrvatskog teniskog saveza Radimira Čačića s ciljem da ugoste četvrtfinalni dvoboj Davis Cupa između Hrvatske i Srbije početkom srpnja, piše Slobodna Dalmacija.

- Razgovarali smo s ljudima iz Spaladium Arene koji su došli u najjačem sastavu predvođeni Vicom Dodigom i financijerom Ivanom Ljubičićem (ne našim tenisačem, op. a.)i dogovoreno je da oni preuzmu organizaciju tog spektakla, a imat će potporu Grada Splita. S tim ćemo prijedlogom te još nekim detaljima izaći pred HTS, najavljeno je kako ćemo s predsjednikom HTS-a Radimirom Čačićem te izvršnom dikretoricom marinom Mihelić sjesti ovdje u Splitu u ponedjeljak i nadam se kako ćemo se odmah dogovoriti - rekao nam je splitski pročelnik za sport Mario Negotić.

Split je spreman ponuditi i određenu financijsku svotu kako bi ugostio taj dvoboj, a hrvatski bi tenisači opet trebali biti smješteni u Vili Dalmaciji koju će također osigurati Grad Split. Konačna odluka mogla bi se tako donijeti već u ponedjeljak, budu li čelnici HTS-a zadovoljni onim što im je pripremio Split u suradnji sa Spaladium Arenom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:01