ČVRSTI ŠPANJOLAC

Nadal: Vjerujem da ću biti spreman za Indian Wells

 Reuters

Najbolji španjolski i treći svjetski tenisač Rafael Nadal zadovoljan je radom na treninzima prošloga tjedna.

Nadal je sredinom veljače započeo s laganim treninzima, nakon što je zbog ozljede desnog koljena od četvrtfinalnog dvoboja Australian Opena protiv Andyja Murrayja bio izvan pogona...

Nadal je prošao preglede u Barceloni nakon što je doputovao iz Melbournea. Magnetska rezonanca pokazala je napuknuće tetive u desnom koljenu. Zbog ozljede koju je zaradio pri kraju drugog seta četvrtfinalnog dvoboja Australian Opena protiv Andyja Murrayja, nakon čega je predao meč pri 3-0 vodstvu Škota u trećem setu, Nadal je neko vrijeme morao u potpunosti mirovati.

- Prošlog tjedna sam radio jako dobro na treninzima. Trenirao sam s Marcom Lopezom i zadovoljan sam kako su se odvijale stvari. Nažalost, nisam još spreman za nastup u Davis Cupu protiv Švicarske, ali se nadam da ću biti 100% spreman za turnir u Indian Wellsu. Jako bih volio zaigrati na tom turniru – napisao je Nadal na svom profilu Facebooka.

Nadal je blizak prijatelj s Čileancem Fernandom Gonzalezom, te je izrazio sućut i podršku svim stradalim Čileancima u potresu, odnosno njihovim obiteljima.

- Želim izraziti cijelom čileanskom narodu podršku. Svi smo s vama i uz vas – napisao je Nadal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:29