ATP ACAPUCLO

Ivo Karlović lako sa Selom, za polufinale protiv Dolgopolova

Karlović će za polufinale igrati protiv Ukrajinca Aleksadra Dolgopolova, koji je sa 6-3, 6-4 bio bolji od Francuza Jeremyja Chardyja
 AFP

Ivo Karlović je u Acapulcu bio uspješan u pojedinačnoj konkurenciji, no ne i u parovima. "Div sa Šalate" slavio je i u četvrtom međusobnom dvoboju protiv Izraelca Dudija Sele. Nakon sat i 20 minuta igre bilo je 7-6(4), 6-2 za hrvatskog tenisača.

Sela je otpor pružao samo u prvom setu, no kada je isti izgubio, uz tri propuštene break-prilike, njegova se igra u nastavku raspala. U drugom je setu osvojio svega četiri poena na suparnikov servis, dok je na svojem bio očajan.

Karlović će za polufinale igrati protiv Ukrajinca Aleksadra Dolgopolova, koji je sa 6-3, 6-4 bio bolji od Francuza Jeremyja Chardyja. Dolgopolov i Karlović igrali su dosada samo jednom, na US Openu 2011. godine, a tada je pobjedu odnio ukrajinski tenisač u četiri seta.

Karlović je s Davidom Marrerom upisao poraz u konkurenciji parova od Španjolca Feliciana Lopeza i Bjelorusa Maksa Mirnjija. Susret je trajao 67 minuta, a španjolsko-bjeloruska kombinacija je u konačnici slavila sa 6-4, 7-5.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 14:29