EKSHIBICIJA

Gonzalez bolji od Ljubičića, Ivan 6. u Kooyongu

Ivan Ljubicic of Croatia hits a backhand return in his victory over Robin Soldering of Sweden at the Kooyong Classic tennis tournament in Melbourne on January 14, 2010. Ljubicic won the match 6-1 when Soldering retired injured in the round-robin tournament that is used by top male players as a warm-up to the Australian Open played January 18-31. AFP PHOTO/William WEST
 AFP

Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić poražen je u borbi za peto mjesto na ekshibicijskom turniru u Kooyongu. Bolji od njega bio je Čileanac Fernando Gonzalez 6-4, 7-6 (9-7).

Jedanaesti tenisač svjetske ljestvice spasio je set-loptu hrvatskog igrača i svladao ga u dva seta iskoristivši treću meč-loptu u susretu. Dvoboj je završio asom.

- Koristila su mi ova tri meča, osjećam se sve bolje i mirno - izjavio je Gonzalez nakon susreta u koji je ušao poravnat omjerom pobjeda i poraza na Touru (4-4) s hrvatskim reketom, 24. na svijetu.

Za naslov u predgrađu Melbournea, na turniru koji se tradicionalno održava u tjednu uoči Australian Opena, borit će se Francuz Jo-Wilfried Tsonga i Španjolac Fernando Verdasco.

Kooyong Classic, ekshibicija, za 5. mjesto:

Gonzalez - Ljubičić 6-4, 7-6 (9-7)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:41