BRIŽNI SUPRUG

Federer zbog poroda supruge propušta Roland Garros?

Za mene je prioritet biti na Mirkinom porodu i pružiti joj podršku. Odigrao sam dosta mečeva i turnira u životu. Ako treba, zbog tog događaja sam spreman propustiti koji turnir – rekao je Federer
 AFP

Švicarac Roger Federer, osvajač rekordnih 17 Grand Slam turnira, izjavio je kako je spreman propustiti neki turnir, moguće čak i Roland Garros, kako bi bio prisutan na porodu supruge Mirke. Federerova supruga, bivša tenisačica Mirka, rodila je 2009. godine blizanke Mylu i Charlène. ''Čarobnjak iz Basela'' objavio je 24. prosinca prošle godine preko Twittera da je njegova gospođa u drugom stanju, iako nije naveo u kojem razdoblju se očekuje prinova u obitelji.

Federer kaže da još uvijek ne zna točan datum…

- Za mene je prioritet biti na Mirkinom porodu i pružiti joj podršku. Odigrao sam dosta mečeva i turnira u životu. Ako treba, zbog tog događaja sam spreman propustiti koji turnir – rekao je Federer.

Znači li to da bi bio spreman propustiti i Roland Garros, koji se održava od 25. svibnja do 8. lipnja?

- Da, bio bih. Ali, idemo razgovarati o tome kada bude vrijeme za to. Trenutno se nadamo da ipak neću trebati izostati s Roland Garrosa – odgovorio je Švicarac, koji nije propustio niti jedan Grand Slam turnir od 2000. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 04:28