TRIJUF U BERCYJU

ĐOKOVIĆ OBRANIO NASLOV U PARIZU Nole uništio Raonica i poslao poruku uoči Londona!

Utrka za broj jedan teoretski još nije riješena jer Roger Federer osvajanjem ATP Finala u Londonu može stići Srbina, no Đoković ne bi smio dobiti nijedan meč u skupini

Pobjedom protiv Miloša Raonića u finalu Masters 1000 turnira u Parizu (6-2, 6-3) Novak Đoković obranio je prošlogodišnji naslov i poslao poruku svim konkurentima na ATP finalu u Londonu.

Đoković je do breaka stigao u drugom gemu, ali rezultat ne otkriva da je morao odraditi rudarski posao kako bi osvojio prvi set. Spasio je četiri break lopte, uključujući i 0-40 pri vodstvu 4-2. Raonić je za propuštene prilike sam sebe kaznio novim gubitkom servisa u osmom gemu.

Drugi set odvijao se prema sličnom scenariju, samo što Kanađanin u njemu nije uhvatio nijednu šansu za break.

Novopečenom je tati ovo bila treća titula u Parizu te jubilarni dvadeseti osvojeni turnir iz Masters serije. Ove je godine, osim u Bercyju, na toj razini slavio u Indian Wellsu, Miamiju i Rimu.

Utrka za broj jedan teoretski još nije riješena jer Roger Federer osvajanjem ATP Finala u Londonu može stići Srbina, no Đoković ne bi smio dobiti nijedan meč u skupini, što ni poklonici znanstvene fantastike neće prihvatiti kao realnu opciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:35