JELENIN OTAC

Damiru Dokiću smanjena zatvorska kazna za tri mjeseca

Jelena Dokic of Australia throws her racquet during her match against Russia's Alisa Kleybanova at the Australian Open tennis tournament in Melbourne January 18, 2010. REUTERS/Tim Wimborne (AUSTRALIA - Tags: SPORT TENNIS)
 Reuters

Sud u Sremskoj Mitrovici u utorak je obznanio da je Damiru Dokiću, ocu australske tenisačice Jelene, smanjio odsluživanje zatvorske kazne.

Dokiću je kazna smanjena s 15 na 12 mjeseci kazne. Njegova odvjetnica Bosiljka Đukić najavila je da će pokušati isposlovati za svog klijenta dodatno smanjenje kazne, što znači da bi Dokić mogao napustiti zatvor već početkom svibnja, te kaznu u punom obujmu, do rujna, odslužiti uvjetno.

Podsjećamo, Dokić je osuđen jer je posredno prijetio australskoj veleposlanici u Beogradu da će je ubiti, i to nakon što je jedan australski dnevnik objavio izjavu njegove kćeri da ju je otac zlostavljao dok je bila mlađa. Na Dokićevu salašu na Fruškoj Gori policija je potom pronašla veću količinu vatrenog oružja za koje nije imao dozvolu te ga pritvorila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:18