POHVALIO AMBIJENT

VUJOVIĆ SE NE PREDAJE 'Vjerujem u prolaz, mislim da možemo pobijediti u Barceloni!'

'Na kraju smo imali šansu za remi, no presudilo je neiskustvo' - rekao je trener Zagrebaša

U prvom susretu četvrtfinala rukometne Lige prvaka Prvo plinarsko društvo Zagreb je u Areni pred 15.000 gledatelja izgubilo od Barcelone 23-25 i pokvarilo izglede za plasman na 'Final Four' koji će se održati u Kolnu. Uzvratni susret je 18. travnja u Barceloni.

Nakon što su ove godine u Areni 'pala' ugledna imena Kiel, PSG i Kolding, hrvatski prvak ipak nije uspio prirediti još jedno iznenađenje. Barcelona se pokazalo suviše jakom i preiskusnom za Zagrebovu mladost. I prije utakmice bilo je teško očekivati da PPD Zagreb izbaci španjolskog diva, no Veselin Vujović je priželjkivao barem minimalnu pobjedu. No, njegove želje nisu se ostvarile. Barcelona je u 18 međusobnih susreta samo jednom izgubila od hrvatskog prvaka uz jedan remi.

"Nismo bili na svom dosadašnjem nivou. Barcelona nam je, posebno u prvom poluvremenu sputala ruke i noge. Na kraju smo imali šansu za remi, no presudilo je neiskustvo. Žao mi je što nismo uspjeli zbog sjajne publike i ambijenta," kazao je nakon utakmice strateg hrvatskog prvaka Veselin Vujović, dodavši: "Nemojte misliti da smo se predali. Ispred nas je uzvrat."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:26