LUDA ZA BRZINOM

VIDEO: UPOZNAJTE NAJBRŽU ŽENU NA SVIJETU Ova mlada plavuša jedina je ženska vozačica u Formuli 1!

Ova 30-godišnjakinja dolazi iz Škotske, a strast prema brzini i vožnji počela je pokazivati već u osnovnoj školi
 AFP

Susie Wolff, testna je vozačica za Formulu 1 , a o njenom je životu BBC nedavno snimio dokumentarni film. Kako se jedna 30-godišnja žena našla u ovom sportu rezerviranom uglavnom za muškarce otkrit će film 'Najbrža žena na svijetu' kojeg je snimio njezin brat, redatelj David Stoddart.

Ova 30-godišnjakinja dolazi iz Škotske, a strast prema brzini i vožnji počela je pokazivati već u osnovnoj školi kada je vozila karting.

'Snimanje ovog filma mi je jako teško palo. Držim do svoje privatnosti, a snimali smo čak 9 mjeseci. U tom sam periodu prolazila i kroz neke jako teške trenutke. Nije mi bilo lako sve to podijeliti s javnošću', kazala je Susie.

'Ne natječem se kako bi pokazala koliko dobre žene mogu biti protiv muškaraca. Ja se ovime bavim jer je to moja istinska strast i nadam se da će u dokumentarcu biti vidljivo koliko to volim, ali i kako okrutan zna biti taj izraziti kompetitivan svijet u kojem sam još od malih nogu', kazala je.

Susie je trenutno jedina žena u ovom sportu nakon što Maria de Villota izgubila oko u teškoj nesreći za vrijeme natjecanja u srpnju 2012. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:29