IGRAČU SLOMLJEN NOS

VIDEO Umjesto rukometa boks: Utakmica u Labinu prekinuta dvije sekunde prije kraja zbog OPĆE TUČNJAVE!

Najdeblji kraj u utakmici 15. kola 1. HRL između Mladog Rudara i Moslavine iz Kutine, koja je završila općom tučnjavom dvije sekunde prije kraja izvukao domaći rukometaš Kristijan Matulja. On je sa slomljenim nosom završio u pulskoj bolnici a nokautirao ga je igrač Moslavine Jurić, bio je to signal za opću tučnjavu i metež na parketu koji je potrajao gotovo pet minuta.

Vrijeme je zaustavljeno tek dvije sekunde prije kraja, i tu je utakmica prekinuta. Nadzornik Komazin iz Metkovića prijavio je još ranije pocrvenjelog Leona Šušnja koji je s tribina uskočio u gužvu, pomoćnog trenera domaćih Zdenka Batnića i domaćeg vratara Tursunovića te gostujuće igrače Horvata, Đozu i Masneca.

Međutim, Komazin je konstatirao da je susret bio dobro organiziran, ali ni deset zaštitara i velik broj policajaca nije uspio spriječiti incident. U Labinu je bilo i dosta gostujućih navijača koji su prethodno prošli kontrolu na ulazu u dvoranu, a jedan je onemogućen jer je imao čak 3,1 promila alkohola u krvi.

Voditelj Lige Mihael Varga imat će pune ruke posla, a utakmica bi mogla biti registrirana s 10:0 u korist Mladog Rudara, jer su incident prouzročili gosti, koji su mladog Matulju u posljednjoj akciji, u kontranapadu kod rezultata 21:21 gurnuli na gostujuću klupu gdje je zadobio udarce u glavu zbog kojeg mu je slomljen nos, što je bio povod za opću tučnjavu svih igrača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 12:48