HOKEJAŠKA GROZNICA

Medveščak rasprodao sve ulaznice za CSKA

Trenutno su u prodaji ulaznice za ostale tri utakmice prvog ciklusa: za utakmicu 8. rujna protiv Dinamo Rige, utakmicu 10. rujna protiv Leva i za utakmicu 13. rujna protiv Slovana
 Nenad Dugi / CROPIX

Za manje od 60 minuta rasprodane su sve ulaznice za prvu utakmicu zagrebačkog Medveščaka protiv moskovskog CSKA u Ledenoj dvorani Doma sportova koja će se odigrati 6. rujna.

Najvjerniji navijači Medveščaka pred prodajnim mjestima Eventima diljem regije te ispred Medveščakovog Fan Shopa u Praškoj ulici čekali su i nekoliko sati prije službenog početka prodaje kako bi osigurali svoju ulaznicu za povijesni dolazak Kontinetalne hokejske lige (KHL) u Zagreb, priopćio je Medveščak.

Ulaznice za Medveščakove utakmice osim u Zagrebu kupovale su se i u Dubrovniku, Zadru, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Rijeci, Puli i Istri, te cijeloj regiji - Sloveniji, Italiji, Austriji, Mađarskoj, Češkoj.

"Velike gužve i redovi za otvaranje prve, povijesne Medveščakove KHL sezone potvrda su da će hokej ponovo puniti dvorane u Zagrebu, a hokej se po drugi put nakon 2009. na velika vrata vratio u Zagreb. Mada ako želimo biti iskreni hokej u protekle četiri sezone nikada nije niti napustio Zagreb", izjavio je direktor Medveščaka Vladimir Tomičić.

Dodao je kako su podaci o prodaji ulaznica diljem Hrvatske i u zemljama regije - Sloveniji, Austriji, Italiji, Mađarskoj - potvrda da će KHL liga i Medveščak u predstojećoj sezoni privlačiti i veliki broj gledatelja iz cijele Hrvatske, ali i iz regije.

Klub će idućeg tjedna objaviti hoće li se na prodajnim mjestima naći još ulaznica za prvu KHL utakmicu u Zagreb protiv moskovskog CSKA što ovisi isključivo o eventualnom dolasku, odnosno nedolasku inozemnih navijača.

Trenutno su u prodaji ulaznice za ostale tri utakmice prvog ciklusa: za utakmicu 8. rujna protiv Dinamo Rige, utakmicu 10. rujna protiv Lev Praga i za utakmicu 13. rujna protiv Slovan Bratislave. Nakon ove četiri utakmice zagrebački Medvjedi će put Rusije gdje ih čekaju prve četiri gostujuće utakmice u KHL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 12:19