ČISTKA U LEDENOJ

Medveščak raskinuo ugovore s Krogom i Haydarom

Radi se o dvojici hokejaša koji su dosad bili najstariji u Medveščakovoj svlačionici
 Tomislav Kristo / CROPIX

Kanadski hokejaši Jason Krog i Darren Haydar više nisu članovi Medveščaka, nakon što su klub i dvojica napadača sporazumno raskinuli ugovore.

Radi se o dvojici hokejaša koji su dosad bili najstariji u Medveščakovoj svlačionici. Krog će u listopadu proslaviti 39. rođendan, a Haydar će u istom mjesecu napuniti 35 godina. Korg je posljednji od pet nastupa imao u domaćem porazu (1-4) od Torpeda, a Haydar je odigrao utakmicu manje. Obojica su ostali bez pogodaka u Medveščakovom dresu, a u statistici će im ostati zapisana po jedna asistencija.

Krog i Haydar postali su prekobrojni nakon što su u klub stigla dvojica novih napadača, 25-godišnji Amerikanac Aaron Palushaj i 24-godišnji Kanađanin James Wright, koji su u utorak doputovali u Zagreb i već bi u četvrtak (20 sati) protiv moskovskog CSKA mogli biti u sastavu Medveščaka.

"Dolaskom novih igrača odlučili smo završiti suradnju s Krogom i Haydarom. Želimo im sve najbolje u nastavku karijere i zahvaljujemo na suradnji i nastupima za naš klub", kratko je izjavio sportski direktor Medveščaka Aaron Fox za služeni internetski portak kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:21