KIŠA OTJERALA PUBLIKU

Hrvatsko lako s Turskom pred praznim tribinama

Iznenađenje dana napravila je Italija koja je sa 11-10 pobijedila Crnu Goru pa je i naš poraz od Crnogoraca sada još lakše "probavljiv"
Zagreb, 300810.Bazen M;ladosti na Savi.29. Europsko prvenstvo u vaterpolu, utakmica 2.kola,Hrvatska - TurskaNa fotografiji: Petar Muslim Yigithal Hantan.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

ZAGREB - Ogavno hladno i vjetrovito vrijeme te dosadna kiša uz praktično zimskih 11 stupnjeva celzijusa otjeralo je navijače s bazena Mladosti. Osim vremena koje je najpametnije provesti kod kuće uz radijatore i kamine te TV prijemnike, niti suparnik nije bio obećavajući te je Hrvatsku i Tursku gledalo tek oko 500 gledatelja umjesto 5000 koliko ih je na Mladosti bilo dan ranije.

Turska je zasigurno najslabija momčad na turniru i igračima Ratka Rudića ovaj je suparnik poslužio tek kao malo jači trening. Konačni rezultat uvjerljiv i očekivan - 16-3.

Iznenađenje dana napravila je Italija koja je sa 11-10 pobijedila Crnu Goru pa je i naš poraz od Crnogoraca sada još lakše “probavljiv”. Dobije li Hrvatska Italiju, može lako i do prvog mjesta u skupini. Pomalo je iznenađujuća i pobjeda Rumunja nad Španjolskom (također 11-10) što je pokazalo da i oni mogu biti opasni. Španjolci su praktično “out” za borbu za odličja.

U skupini B Mađari su potopili Srbiju 9-6 i došli na korak do prvog mjesta u skupini i polufinala.

HRVATSKA: Pavić 9 obrana, Burić, Bošković 1, Dobud 4, Joković 2, Muslim 3, Karač, Bušlje, Sukno 2, Barač 1, Hinić 1, Obradović 1, Buljubašić 1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:51