TRANSFER-LISTA

Gobac odlučio: Balić i Lazarov ne mogu zajedno, jedan mora otići!

'Evidentno je da između Balića i Lazarova ne funkcionira u igri i jedan od njih će morati otići jer oni su dva najskuplja igrača. Objektivno, zasad je puno bliži odlasku Lazarov'
 Drago Sopta / Cropix

Utakmicom u Barceloni CO Zagreb završio je svoj ovosezonski put u Ligi prvaka. Želja je bila stići do četvrtfinala, do stepenice do koje se stiglo i prošle sezone, potajno su se nadali i Final Fouru, međutim, Barcelona se još jednom pokazala kao prevelika prepreka na cijelom tom putu.

No, ono što je završilo u ovom trenutku zanima već vrlo malo ljudi u klubu, jer su se oni praktički nakon prve utakmice okrenuli onome što ih čeka u – sljedećoj sezoni.

- Oni koji su nezadovoljni, koji su preskupi i oni koji neće htjeti raditi morat će ići. Moramo raščistiti situaciju – kaže glavni menadžer Zoran Gobac.

Transfer-listu najavio je već nakon prve utakmice s Barcelonom, a ističe jednu od najbitnijih stvari koju klub mora raščistiti.

- Evidentno je da između Balića i Lazarova ne funkcionira u igri i jedan od njih će morati otići jer oni su dva naša najskuplja igrača. Objektivno, zasad je puno bliži odlasku Lazarov, ali morat ćemo riješiti i situaciju s Balićem, jer moramo vidjeti kako ćemo i hoćemo li uspjeti zatvoriti svoje obveze - najavljuje Gobac.

Za kraj je poslao i poruku igračima:

- Mi zasad živimo u skladu i naš klub normalno funkcionira. Međutim, da bi se to tako moglo nastaviti, moramo uvesti 50% više reda. Samo oni koji će to poštivati, moći će biti ovdje. Naši igrači su uzeli u reket i trenere i nas u klubu i to neće moći ići tako. Ne okrivljujem prijašnji stručni stožer, ali sad upozoravam ovaj novi da si to ne smije dopustiti. Nisu igrači ti koji će određivati koliko će trenirati, a onda što je najgore i ove mlađe igrače potiču da što manje rade. To više neće tako ići, novi stožer je dobio potpuno otvorene ruke i neke stvari će se tu posložiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:43