STAMPEDO U GALLERYJU

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Luda noć u Zagrebu: Pogledajte kako je Usain Bolt postao DJ na afteru Hanžeka!

Veliki šoumen Usain Bolt nije atrakcija samo na atletskoj stazi, u noći s utorka na srijedu zabavljao je Zagrepčane u Night clubu Gallery do tri ujutro
 Predrag Žukina

ZAGREB - Euforija je preslaba riječ, rijeke domaćih djevojaka izazvale su pravi stampedo kad se ‘munja’ pojavio u Galleryju. Traperice, bijela majica, šilterica s logom New York Knicksa... Zabune nije moglo biti - to je Bolt.

Istina je, nije baš David Guetta, no Bolt je u Galleryju izazvao odobravanje izborom glazbe koju je osobno puštao na after partyju zagrebačkog atletskog mitinga. Isprva pomalo povučen u društvu prijatelja i kolega atletičara, Bolt se brzo raskravio i odlučio ponuditi vlastiti izbor glazbenog ugođaja. Noć i nekoliko čaša pića ubrzo su donijeli svoje. Kao da je odrastao iza DJ pulta, oko DJ Bolta natiskala se većina onih koji su te noći imali privilegij tulumarenja s atletskim velikanom.

- Kakav je to kralj! Opušten, pristupačan, jednostavan... Znao sam da dolazi na party, ali nije bilo dogovoreno da dođe puštati glazbu. Naravno da sam bio oduševljen kada me zamijenio na pultu, iako sam mu ja birao pjesme, a on ih je samo puštao i malo miksao. Uglavnom, htio je više hip hopa, a manje housea - opisao je susret s najbržim ljudskim bićem Ivan Škrinjarić, resident DJ Galleryja.

Na Boltovu su se repertoaru, a sve pod autorskim potpisom Škrinjarića, našli pretežno hitovi 50 Centa, Snoop Dogga, Buste Rhymesa... Bez obzira na njegove prilično neuspješne pokušaje miksanja, nitko mu nije zamjerio što je upropstio nekoliko “stvari”...

U Boltovoj su sjeni bila tri nevidljiva tjelohranitelja i njegov menadžer, no njih se gotovo i nije zamjećivalo. Tek su povremeno i profesionalno reagirali kada im se činilo da bi situacija mogla izmaknuti kontroli. Naravno, nešto nepredviđeno nije se ni moglo dogoditi, uspomena na druženje s Boltom svakom je bila dovoljna.

- Pratim vas već neko vrijeme, imate dosta Boltovih fotografija, jel’ tako? Pustite ga da se malo opusti - rekao nam je oko dva ujutro jedan od tjelohranitelja. Blagu, ali ozbiljnu i prijekornu zamolbu valjalo je poslušati.

Kada mu je puštanje glazbe dosadilo, Bolt se prebacio na plesni podij. Poznatim koracima, kojima je, između ostalog, proslavio i posljednji svjetski rekord, oboren u Daeguu na 4x100 metara, fascinirao je okupljene. Posebno je zanimljivo bilo pratiti njezin “plesački dvoboj” s jednom od najatraktivnijih hrvatskih atletičarki, sprintericom Andrejom Ivančević.

Fleševi, bljeskalice i fotoaparati radili su sve do tri sata ujutro kada se Bolt povukao zajedno s pratnjom. Iako je uskoro morao na zrakoplov za Bruxelles, Bolt je s podugačkog noćnog izlaska otišao s odabranim ženskim društvom.

Nije svirao Azrin “Odlazak u noć”, na repertoaru je bio Marleyev “No woman, no cry”... Veći broj sretnika Bolt je zabavljao do tri ujutro u Galleryju, a neke još sretnije i do polaska zrakoplova i odlaska iz Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:52