KAKO DALJE?

ZORAN MAMIĆ SE SPRDA SA ZABRANOM KOMUNICIRANJA 'Možda da ja dajem intervjue novinama, a onda mi on preko njih odgovara?'

 Sandra Simunovic / CROPIX

Nogometaši Dinama sutra igraju protiv jedne od najboljih momčadi svijeta, ali umjesto o spektaklu u Maksimiru, u plavom salonu uglavnom se pričalu o - Zdravku Mamiću. Prvi čovjek Dinama vjerojatno će već danas biti pušten iz Remetinca, to je potvrdio i njegov brat Zoran.

- Jamčevina je spremna, i gotovina i nekretnine, Zdravko će odlučiti što će biti - rekao je Mamić mlađi kojemu nikako nije jasno kako će klub funkcionirati s obzirom na činjenicu da je Sud Zdravku Mamiću zabranio rad u Dinamu.

- Zabrana komuniciranja sa Zdravkom? Stavno ne znam, nemam ideje kako će to funkcionirati. Možda da ja dajem intervjue novinama, a onda mi on preko njih odgovara?

Tko će preuzeti klub u slučaju suspenzije?

- Čitava priča je pod kontrolom, postoje ljudi koji mogu i moraju izvršavati svoje obveze, ali prvo moramo dobiti rješenje suda, vidjeti što je odlučilo Žalbeno vijeće. Zasad još uvijek ne znamo hoće li Zdravko morati dati ostavku ili će dobiti nekakvu suspenziju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:13