PRINOVA IZ ZRINJSKOG

Živković i Bayer 'operiraju' i po BiH, ali Hajduk im preotima Vladu Zadru!

Vlado Zadro of HSK Zrinjski (R) is challenged by Radek Dosoudil of SK Slovan Bratislava during their Champions League qualifying second round, first leg soccer match in Mostar July 15, 2009. REUTERS/Damir Sagolj (BOSNIA AND HERZEGIOVINA SPORT SOCCER)

Poljud je pohodio Igor Musa, bivši igrač Bijelih, a danas prvotimac Zrinjskog koji se kraće vrijeme zadržao u razgovoru sa šefom struke Hajduka, Ivicom Šurjakom.

Premda sudionici sastanka nisu bili od velikih riječi, a Musa je sve zamotao u izjavu “kava s dugogodišnjim prijateljem”, doznalo se da je tema razgovora bio 23-godišnji vezni igrač Zrinjskog, Vlado Zadro.

Zanimljiv igrač Mostaraca, koji može odigrati ulogu zadnjeg veznog, ali i klasičnog središnjeg igrača vezne linije, već je pobudio interes Bayera Leverkusena, kluba kojeg je u Mostar u “inspekciju” doveo također bivši hajdukovac, Boris Živković.

Okreće li se Hajduk ponovno tržištu BiH na kojem je zadnjih godina odlično profitirao Šibenik ( Zec, Alispahić), pokazat će ljetni prijelazni rok, ali jasno je da su Zadru na Poljudu primijetili. Da ne promakne Bijelima neki novi “Zec”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:25