VATRENI ROĐENDAN

ŽELI ŠTIMCU POKVARITI ROĐENDAN Mihajlović: 'Nadam se da ga neće proslaviti na najbolji mogući način'

'Ne znam koliko ima selekcija koje imaju bolje igrače od njih, ali su slabije plasirane. To je kolektiv", komentirao je igru 'Vatrenih' izbornik srpske reprezentacije dan uoči utakmice
 Tom Dubravec / CROPIX

Izbornik nogometne reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović uoči sutrašnje utakmice sa Hrvatskom osvrnuo se na svog suparnika, hrvatskog izbornika Igora Štimca, koji baš na dan susreta obilježava 46. rođendan.

"Nadam se da Štimac neće proslaviti rođendan na najbolji mogući način", komentirao je za Alo.rs u vrckavom stilu izbornik Srbije.

Mihajlović je ocijenio da je najjači adut Hrvatske kolektiv, a ne individualna kvaliteta igrača. "To je osma reprezentacija na svijetu, ne odlučuje tu jedan igrač nego cijeli kolektiv. Ne znam koliko ima selekcija koje imaju bolje igrače od njih, ali su slabije plasirane. To je kolektiv", istaknuo je izbornik Srbije.

Mihajlović ne očekuje nikakve probleme na terenu, kao što nije bilo problema u ožujku na prvoj utakmici u Zagrebu, gdje je Srbija izgubila 2:0.

"Mi se nismo uplašili tih pjesama. Nemam ništa protiv tih, ni protiv drugih. Svatko ima svoju kulturu, ja se samo nadam da će sve proteći u najboljem redu. Neka bude sve kao u Zagrebu, osim samo jedne stvari - rezultata", rekao je Mihajlović za Alo.rs .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:02