UŽARENA KLUPA

Zamjena za Krunu Jurčića: U Dinamu razmišljaju o Niki Kovaču!

Zagreb, 170410.Stadion Maksimir, 26. kolo 1. HNL T-com, seniori, susret ekipa NK Dinamo i NK Zagreb.Na slici: slavlje Dinama na pogodak Milana Badelja.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX / KRAJAC DAMIR

ZAGREB - Ako je suditi prema napisima u novinama, Nikola Jurčević može iz ormara izvaditi Dinamovu trenirku i prionuti planu ljetnih priprema modrih.

Da je u formi može se vidjeti svako jutro kada prije kavice u Congu na Bukovačkoj nakon što otrči turu po Maksimiru.

No, je li Jura baš takav “zicer”? Živimo u poprilično čudnom svijetu pa će tako na dan kada bi trebao slaviti naslov prvaka Kruno Jurčić čitati o svojim nasljednicima. No to je životna priča svakog trenera Dinama... U petak je tako duet Jurčević- Pamić postao tercet. Dvojcu s najvećim izgledima za mjesto trenera Dinama pridružilo se ime Nike Kovača, legendarnog kapetana reprezentacije koji trenerski kruh zarađuje u Red Bull Salzburgu trenirajući juniorsku momčad prvaka Austrije u kojem je i završio veliku karijeru.

Nije tajna da Mamići traže trenera s karizmom, a barem je Kovač senior ima na izvoz. Također, s takvim epilogom rapidno raste i vjerojatnost da Robert Kovač ostane još jednu sezonu u Maksimiru, što nije zanemarivo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 03:31