ZADAR U MAKSIMIRU

Zadrani žele 0-0, Zebić bi volio da završi 1-1

 Andrija Lučić / Cropix

ZADAR - Jeste li svi na broju, ako niste, opet dobro - uz smiješak na licu izustio je prof. Josip Bajlo, sportski direktor u Stanovima, na susretu s novinarima koji su došli čuti kako će se Zadar nametnuti Dinamu.

- Izuzetno teška utakmica u kojoj ćemo biti bez Ivana Santinija i Jakova Suraća. Ali će uz nas biti Tornado. O igri će vam puno više reći trener Dalibor Zebić - gurnuo je Bajlo mikrofon ispred prvog čovjeka u stručnom stožeru.

- Kod svih nas još se osjeća patnja za propuštenim prigodama koje smo stvorili najprije protiv Šibenika, potom i Karlovca, i zato stalno ističem tu sterilnost u napadu. Dinamo? Nemamo nikakav imperativ, totalni smo autsajderi, ne gajimo velike iluzije, ali moram iskoristi klasiku kad su ovakve utakmice u pitanju i reći: ‘Ne idemo s bijelom zastavom u Maksimir’. Zar i lani nismo bili unutra do pred kraj utakmice - naglasio je Zebić.

Sad je na snazi novi plan...

- Ne smije nam se dogoditi brzi pogodak. Želim podsjetiti kako su dinamovci u prvoj minuti zabili Croatiji, a u drugoj Osijeku. Moramo izbjeći takav scenarij da utakmica ne bude ‘jednosmjerna ulica’. Vidim da moji igrači priželjkuju 0-0, no ja tražim naš gol. Neka bude 1-1 i bit ću i više nego zadovoljan - nasmijao se Zebić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 12:03