KOME SE SVIĐA 'STRIPER'?

Vučinića će na Wembleyju snimati najveći engleski klubovi!

Za Vučinićeve usluge već su neko vrijeme zainteresirani najveći engleski klubovi
 AFP

Oči cijele Crne Gore večeras će biti uperene u samo dvije osobe. Cicu Kranjčara koji je crnogorsku reprezentaciju prometnuo u hit-momčad ovih kvalifikacija. Nešto slično što je u prošlom ciklusu za SP bila Ćirina Bosna i Hercegovina.

Druga osoba od koje se najviše očekuje na današnjem gostovanju na kultnom Wembleyju jest Mirko Vučinić. Napadač Rome najjači je Cicin adut, igrač koji je u zavidnoj formi. U petak je sredio Švicarce, slijede li i Englezi?

- Dat ćemo sve od sebe, to sa sigurnošću mogu reći. A potom ćemo vidjeti što će nam taj pristup donijeti - kaže prva crnogorska igla.

- Puni samopouzdanja stižemo na Wembley. Sve dok dajemo maksimum svojih mogućnosti naši će navijači biti ponosni i zadovoljni - smatra napadač koji je posljednjih dana bio lakše ozlijeđen, ali nije upitan za dvoboj protiv Engleske.

Za Vučinićeve usluge već su neko vrijeme zainteresirani najveći engleski klubovi. Wembley će tako biti idealna pozornica Vučiniću da svoj talent neposredno pokaže ljudima iz Liverpoola, Chelseaja, Cityja i Uniteda.

- Sretan sam zbog interesa s Otoka. Radi se o ponajboljoj ligi na svijetu pa se nadam da ću odigrati dobru utakmicu kako bih se prikazao u najboljem svjetlu - prenosi Goal.com Vučinićevu izjavu koja se zasigurno neće svidjeti navijačima Rome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 15:06