STIGAO I ŠUKER

VRBANOVIĆ NA ČELU ZNS-a Ostao bez protukandidata, 29 od 31 skupštinara mu dalo glas

Zagreb, 290414.Hotel DoubleTree by Hilton.Konferencija za medije Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj su izvrsni predsjednik HNS-a Damir Vrbanovic i povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk govorili o mjerama za borbu protiv rasizma i diskriminacije na tribinama. Na fotografiji: Damir Vrbanovic.Foto: Marko Todorov / CROPIX
 Marko Todorov / CROPIX

Damir Vrbanović ostao je i dalje na čelu Zagrebačkog nogometnog saveza, a tako je javnim glasovanjem odlučilo 29 od 31 skupštinara. Novi-stari predsjednik ZNS-a Damir Vrbanović, koji nije imao ni jednog protukandidata, inače obnaša i dužnost izvršnog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

- Zahvalio bih se na još jednom povjerenju koje mi je ukazano izborom na ovu odgovornu dužnost predsjednika Zagrebačkog nogometnog saveza, koju prije svega doživljavam kao jednu veliku obvezu. Sve svoje znanje i umijeće, trud i bogato djelovanje u nogometu uložit ću u daljnji prosperitet ZNS-a, podvukao je Vrbanović pred skupštinarima.

Osim predsjednika na sjednici Skupštine izabrana su i tri dopredsednika i to Pero Karatović, Tom Kačinari i Tomislav Svetina, te 12 članova izvršnog odbora kojeg čine Tomislav Čilić, Božidar Šikić, Ivica Perković, Vinko Barišić, Vladimir Babić, Ante Akmadžić, Dražen Kroupa, Stjepan Pršir, Josip Zornjak, Pero Karatović, Tom Kačinari i Tomislav Svetina.

Izbornoj godišnjoj skupštini bili su nazočni brojni uglednici na čelu s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 11:31