HAJDUK BEZ KOMENTARA

Vinkovčani ogorčeni: 'Kad Hajduk bude dostavljao Uefi žalbu na suđenje, neka usput pošalje i našu...'

Nakon dvoboja u Vinkovcima treneri su bili dvojakog raspoloženja. Domaći strateg Miroslav Bojko bio je ogorčen suđenjem. Spornu situaciju iz 26. minuti kada je Bartolović izmeknuo Milićevom nadzoru, Bojko smtara kaznenim udarcem. Dojam je kako je kontakt s Milićem postojao, no isto tako čini se da se dogodio izvan šesnaesterca. Sudac Strahonja nije se oglasio, naravno da su uslijedili prosvjedi domaćih, ali uzalud.

- Milić je zaslužio crveni karton, neovisno o tome je li prekršaj bio unutar ili izvan kaznenog prostora. Kad Hajduk bude dostavljao Uefi žalbu na suđenje, neka usput pošalje i naših jedno četiri-pet – govorio je nakon utakmice domaći strateg Miroslav Bojko.

Nakon drugog Magličinog pogotka entuzijazam domaćih bitno je splasnuo, bio je to presudan udarac njihovim ambicijama od kojeg se nisu uspjeli oporaviti.

- Imali smo određenih problema u uvodnim minutama, ali smo brzo uhvatili dobar ritam. Poentirali smo u pravo vrijeme, krajem prvog poluvremena, pa onda odmah i početkom nastavka, što je bilo osobito važno. Primirili smo tako Cibaliju, koja je također imala neke svoje šanse i generalno gledajući nije odigrala lošu utakmicu. Vinkovčanima od srca želim mnogo sreće u nastavku sezone i ostanak u ligi – rekao je Hajdukov strateg Mišo Krstičević čija je momčad vinkovačkim trijumfom potvrdila "dvicu", dok je Cibalia porazom dotaknula dno; u završnu etapu sezone, u kojoj joj predstoji borba za goli prvoligaški život prepuna grča, ulazi zakucana za začelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:57