TRENER ZENITA

Villas-Boas: 'Izostanak Ćorluke je hendikep za Lokomotiv'

 www.fclm.ru

Naredne nedjelje na rasporedu je derbi ruskog nogometnog prvenstva u kojem se sastaju dva favorita za naslov prvaka – Lokomotiv i Zenit.

Lokomotiv će u Moskvi ugostiti sastav portugalskog stručnjaka Andre Villas-Boasa, ali bez pouzdanog stopera i hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke. Naime, naš je nogometaš u posljednjoj utakmici protiv Krasnodara zaradio četvrti žuti karton, što u ruskoj Premierligi ujedno znači suspenziju.

Villas-Boas je svjestan da u Moskvi mora igrati na pobjedu, a istovremeno je svjestan da će izostanak Ćorluke biti veliki hendikep za moskovski sastav.

- Izostanak Ćorluke je veliki udarac za Lokomotiv. No vjerujem da će naći načina da popune tu rupu. Ovisimo sami o sebi, u pobjedničkom smo nizu i nadam se da ćemo tako i nastaviti – rekao je Villas-Boas ruskim medijima.

Tri kola prije kraja prvenstva Zenit je prvi s 59 bodova na svom kontu, dok Lokomotiv ima samo bod manje. CSKA s 55 bodova iz prikrajka čeka kikseve obiju momčadi kako bi se eventualno uključio u borbu za naslov prvaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:28