REPOVI NAKON OSMINE FINALA

VIDEO, WENGER: 'Robben je veliki simulator; ROBBEN: 'Wenger je veliki trener, ali loš gubitnik'

 AFP

Izbacivanje Arsenala i plasman u četvrtfinale čini se da je najviše razveselio Arjena Robbena. Nizozemac kao da je jedva dočekao stati ispred novinarskih mikrofona i odaslati poruku Wengeru koji ga je nakon obje utakmice naljutio nazvavši ga simulatorom.

- Jedna od odlika velikih trenera je da zna podnijeti poraz. Ako pobijediš, onda uživaj, ali u suprotnom slučaju ne traži razloge poraza u nekim glupostima. Od tako velikog menadžera kao što je Wenger očekivao sam malo više - rekao je Robben naglasivši...

- Bila su dva jedanaesterca na meni, ali nema veze...

S druge strane Wenger nije baš siguran...

- On je odličan simulator. Strašan je igrač i mislim da mu bacanja u 16-ercu ne trebaju. Jedino što ne razumijem su suci. Neka mu pokažu žuti karton i to više neće raditi - rekao je Wenger...

Priča dana u Engleskoj svakako je izlazak Mesuta Özila na poluvremenu. Wenger tvrdi da je Nijemac ozlijeđen i da ga čeka nekoliko tjedana pauze, ali novinari na Otoku nisu sigurni u to... Baš suprotno, uvjereni su da je Wenger zamijenio lijenog Özila zbog slabe igre. Pedantni statističari izračunali su da je Nijemac u prvom poluvremenu samo 22 puta bio u kontaktu s loptom. Za razliku od Thiaga Alcantare koji je 66 puta imao loptu u nogama.



Bayern Munchen vs Arsenal 1-1 by FootyLight0

- Mesut Özil ima problema sa zadnjom ložom. Čini se prilično ozbiljno i sigurno ga neće biti par tjedana - objasnio je situaciju Arsenalov menadžer Arsene Wenger i nakon toga se osvrnuo na utakmicu.

- Imali smo dobru priliku dobiti ovu utakmicu. Bilo je nekoliko prilika u drugom poluvremenu, ali sve u svemu, onaj crveni karton Szczesnyja u Londonu je odlučio konačnog pobjednika. Bayern je dobra momčad, ali za razliku od prošle godine, puno su ranjiviji - zaključio je Francuz na klupi Topnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:38