SPORNA ODLUKA

VIDEO: TRENUTAK KOJI JE OSTAVIO SRNU U NEVJERICI Protesti nisu imali smisla: 'Rekao mi je da ga nije dotaknuo'

 Screenshot: Reddit

Nakon prve polufinalne utakmice Europske lige između Šahtara i Seville u Lavovu Darijo Srna nije skrivao nezadovoljstvo.

Završilo je 2:2, što svakako daje prednost Sevilli uoči uzvrata, a sporan trenutak susreta dogodio se u 81. minuti kada je poljski sudac Szymon Marciniak dosudio jedanaesterac za goste nakon navodnog prekršaja Ferryre nad Vitolom. S bijele točke Gameiro je postavio konačnih 2:2.

Jedan od onih koji je najglasnije protestirao bio je Šahtarov kapetan. On je nakon susreta otkrio kako mu je Ferreyra rekao da nije niti dodirnuo Vitola.

"Pitao sam Facunda i rekao mi je da nije bilo dodira. Ali sada ne možemo ništa promijeniti. Moramo se pripremiti za dalje jer je u nogometu sve moguće...Vjerujem u svoju momčad i možemo doći do rezultata. Možda će nam rezultat 2:2 u trećem susretu protiv Seville ipak donijeti sreću", rekao je Srna za službenu web-stranicu kluba.

Na njega se nadovezao trebner Mircea Lucescu.

"U završnici smo fizički pali i radili smo puno grešaka po lijevoj strani. Rezultat nam ostavlja priliku za finale jer igramo odlično u gostima. Igrači su malo utučeni, ali moraju shvatiti da još uvijek imamo velike šanse", rekao je Lucescu.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:21