HRVATI NA CIJENI

VIDEO: Niko presudio, Modrić igrač utakmice

 AFP

Pogodak Nike Kranjčara donio je pobjedu Tottenhamu na gostovanju kod Stoke Cityja u 31. kolu Premiershipa i održao nadu kluba iz zapadnog Londona da će izboriti nastup u Champions League.

Iako su pogotke postigli odlični Eidur Gudjohnsen za vodstvo Crottenhama te Kranjčar za konačnu pobjedu (2-1), ugledni je Times igračem utakmice proglasio neumornog Luku Modrića.

Omaleni hrvatski reprezentativac cijelo je vrijeme dirigirao igrom gostujuće momčadi na stadionu Brittania, a dodatnu prednost pred ostalim suigračima Modrić je dobio jer je prije “pod tuš” otjerao Deana Whiteheada, koji je baš na njemu napravio dva gruba prekršaja za dva žuta, odnosno crveni karton. Drugi je Whitehead dobio u 49. minuti pa je Tottenham imao lakši posao u završnici utakmice. Modrićevih 90 minuta na terenu Times je ocijenio sedmicom, koju je dobio i Niko Kranjčar.

Modrić je prije nekoliko dana izjavio, što je prenio i The Sun, da su mu mjesto u velikoj četvorki i plasman u Ligu prvaka važniji i od osvajanja FA kupa. Potvrdio je to iznimnim angažmanom u vrlo važnoj utakmici koja je korak dalje prema ostvarenju tog cilja.

Menadžer Spursa Harry Redknapp bio je pun hvale za svoje igrače, a dodatno je pohvalio i od Monaca posuđenog Eidura Gudjohnsena, kojeg želi zadržati: - Želim ga sljedeće sezone u momčadi.

Verbalnom sukobu Vedrana Ćorluke (ocjena pet) i suigrača Benoita Assou-Ekottoa sredinom drugog poluvremena te izbjegnutom fizičkom obračunu Redknapp nije pridavao pozornost: - Samo su se porječkali. Vjerojatno se u određenom trenutku nisu razumjeli i mislim da to nije nešto ozbiljno. To se događa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 03:37