FANTOMSKI GOL

VIDEO: NEVIĐENI SUDAČKI GAF! Napadač Bayera promašio okvir, a sudac dosudio - pogodak!

Nogometaši Bayera iz Leverkusena zasjeli su na vrh ljestvice zahvaljujući 2-1 (1-0) pobjedi na gostovanju kod Hoffenheima u prvom susretu 9. kola Bundeslige. Gosti iz Leverkusena poveli su 2-0 golovima Sama (26) i Kiesslinga (70), a pred kraj utakmice Schipplock (88) je uspio samo smanjiti poraz domaćih.

Pobjeda ''apotekara'' je, međutim, ostala u sjeni nevjerojatnog gafa iz 70. minute kada je sudac Felix Brych priznao gol kojeg uopće nije bilo! Stefan Kieβling je nakon kornera gađao glavom, a lopta je kroz vanjsku stranu male mrežice ušla u gol. I sam Kieβling je odmah shvatio da je promašio i uhvatio se za glavu, ali sudac je iznenađujuće priznao pogodak. Uzalud su se domaći žalili i pokazivali sucu rupu na mreži, pomoći nije bilo. Kieβling je šesti put ove sezone bio strijelac iako uopće nije zabio gol!

Bayer sada ima 22 boda, dva više od drugog Bayerna, te tri od treće Borussije iz Dortmunda koji će svoje susrete 9. kola igrati u subotu, ali kako sada stvari stoje, nije isključeno da će se ova utakmica ponoviti.

Bundesliga, 9. kolo:

Hoffenheim - Bayer Leverkusen 1-2 (Schipplock 88 / Sam 26, Kieβling 70)

Redoslijed: 1. Bayer Leverkusen 22, 2. Bayern 20 (-1), 3. Borussia Dortmund 19 (-1), 4. Borussia M. 13 (-1)…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:42