ZVIJEZDA DANA

VIDEO Navijači izabrali Modrića za igrača utakmice: 'Osjećam da sam u idealnoj formi!'

U anketi provedenoj na Marca.comu, Realovi su navijači Modrića proglasili igračem utakmice. Dobio je 55.2%, glasova, Higuain 28.7%, a Mesut Özil 16.1%.
 AFP

Ako je suditi po tretmanu koji je dobio na internetskim izdanjima najčitanijih madridskih sportskih dnevnika, Marce i AS-a, Luka Modrić izborio je status zvijezde...

U anketi provedenoj na Marca.comu, Realovi su navijači Modrića proglasili igračem utakmice protiv Mallorce uz natpolovičnu većinu glasova: 55.2%. Gonzalo Higuain dobio je 28.7%, a Mesut Özil 16.1%.

Isti je dnevnik na novi Modrićev supergol u 5-2 pobjedi reagirao pregledom Modrićevih supergolova kroz karijeru. Izdvojeno ih je devet, od čega dva za Real, četiri za Tottenham, jedan za hrvatsku reprezentaciju (protiv Izraela) i dva u Dinamovu dresu tijekom sezona 2005/06 odnosno 2006/07.

S druge strane, televizijska redakcija AS-a objavila je videoreportažu u kojoj je Modrić prikazan kako se novinarki zahvaljuje na intervjuu podizanjem stakla na svom luksuznom Audiju. U pravom paparazzi-stilu snimljen je kako s autom polako napušta parkiralište i odlazi u nepoznatom pravcu.

U popratnom se tekstu navodi da je novu dobru partiju u Realovu dresu proslavio u jednome poznatom madridskom restoranu kušajući glasoviti španjolski pršut.



Golazo de Modric vs Mallorca by Samu300

Inače, nakon utakmice Luka je rekao:

- Kontrolirali smo utakmicu svih 90 minuta. Nažalost, nismo bili dovoljno koncentrirani pri prekidima u prvom poluvremenu, što nas je skupo koštalo. Možda nismo ušli u utakmicu sa sto posto fokusa - kazao je hrvatski veznjak.

- U drugom su nam poluvremenu pomogle izmjene, ali i više od toga promijenjeni stav. Izašli smo na travnjak daleko odlučniji. Ulasci Benzeme, Özila i kasnije Xabija Alonsa samo su pomogli - dodao je Modrić, nakon čega ga je jedna novinarka upitala osjeća li da je dostigao idealnu formu.

- Dobro ste to primijetili. Što se forme tiče, osjećam da sam na vrlo dobroj razini. Osjećam se uistinu spremnim.

* Je li se išta promijenilo u vašemu životnom stilu u Madridu nakon što ste odigrali najbolju utakmicu za Real protiv Manchester Uniteda?

- Ne, barem ja nisam ništa osjetio, što ni ne mogu jer u Madridu ne izlazim. Uglavnom sam kod kuće s članovima obitelji i prijateljima. Najuža obitelj, supruga i dijete, u ovom su trenutku u Hrvatskoj - rekao je Modrić na kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:59