KRVI DO KOLJENA

VIDEO: MASAKR U ARGENTINI! PET CRVENIH U UTAKMICI SVIH UTAKMICA 'Izgledalo je kao da je pitanje života ili smrti'

 foto: youtube

U pripremnom susretu argentinskih nogometnih velikana River Plate je pobijedio Boca Juniorse 1-0, međutim utakmicu je obilježilo čak pet crvenih i devet žutih kartona, te masovna tučnjava igrača.

Kod Boce isključena su trojica igrača, a kod Rivera dvojica, a utakmica je na koncu jedva privedena kraju.

Prvi crveni karton dobio je Jonathan Silva koji je u svom debiju u Bocinom dresu u desetoj minuti 'polomio' Gabriela Mercada. Nesretnog Merceda su na nosilima iznijeli s travnjaka i više se nije vraćao u igru. Boca je u 65. minuti ostala i bez Gina Peruzzija koji je također isključen zbog oštrog prekršaja, a deset minuta kasnije zbog vrijeđanja suca morao je na 'hlađenje' i Daniel Diaz.

U 81. minuti isključen je i stoper Rivera Maidana nakon što je glavom u glavu udario Carlosa Teveza, a potom oborio i Andresa Chaveza. U gužvi koja je nastala sudjelovali su praktički svi igrači oba sastava i nije se znalo tko koga udara, a najžešći je bio napadač Rivera Leonardo Pisculichi koji je također isključen. Sudac Patricio Loustau jedva je smirio strasti, a u razdvajanju igrača pomogla mu je i policija.

''Činilo mi se kao da je pitanje života ili smrti,'' kazao je trener Rivera, Marcelo Gallardo.

"Bilo je ovo zaista ružno. Nitko se nije ponašao lijepo," kazao je napadač Boce Carlos Tevez. Boca je sredinom tjedna izgubila u prijateljskom susretu od Racinga 2-4, a u tom susretu sudac je isključio dva Bocina igrača.

"U četiri dana smo igrali dvije utakmica, obje smo izgubili i zaradili čak pet crvenih kartona. Možda je vrijeme da odrastemo," dodao je bivši napadač West Hama, Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Juventusa.

Utakmicu je odlučio pogoda Pisculichija u 17. minuti.

Argentinsko prvenstvo starta 7. veljače, a naslov prvaka branio Boca Juniors.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:06