VELIKO PRIZNANJE

VIDEO: LEGENDE REALA BOLJE OD JUVENTUSA Igor Tudor u društvu Zidanea, Figa, Nedveda...

Trener Hajduka obukao je dres crno-bijelih s brojem 32 i zaigrao na poziciji zadnjeg veznog u dvoboju koji je nakon 90 minuta igre pripao Realu rezultatom 2:1
 AFP

Hajdukov trener Igor Tudor je sinoć nakon nekoliko godina nastupio u jednoj nogometnoj utakmici. Doduše, revijalnog karaktera. Odigrao je nešto više od pola sata u humanitarnom susretu legendi Reala iz Madrida i Juventusa, održanom na Santiago Bernabeuu. Tudor je obukao dres crno-bijelih s brojem 32 i zaigrao na poziciji zadnjeg veznog u dvoboju koji je nakon 90 minuta igre pripao Realu rezultatom 2:1.

Strijelci su bili Luis Figo, izjednačio je Paulo Montero u 67. minuti, a pobjedu domaćima donio je Ivan Perez golom u 72. minuti. Osim trenera Splićana na velebnom madridskom stadionu nastupile su brojne legende Reala i Juventusa, poput Zinedinea Zidanea, Fabija Cannavara, Emilia Butragena, Edgara Davidsa, Roberta Carlosa, Pavela Nedveda i brojnih drugih.

Tudor se uistinu našao u biranom društvu što mu je potvrda da u Juventusu nisu zaboravili igre koje je pokazao tijekom sedam godina boravka u Torinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:37