POVREĐEN I UVREĐEN

VIDEO: Je li Milošević u pravu kada tvrdi: Ovi iz UEFA-e su najobičnija stoka!

Uefa je poslala jasnu poruku da se ne smijemo kvalificirati, jer Italija mora ići. Ovo je prešlo sve granice, suđenje je bilo perfidno, instruirano, tvrdi Savo Milošević
zagreb,091100dinamo- parmasavo milosevic i eddy bosnarfoto: robert belosevic-spo-
 Robert Belošević / CROPIX

Poslije utakmica sa Slovenijom (1:1) Srbi su imali prigovore na suđenje Portugalca Olegarija Benquerence. Najviše mu spočitavaju nedosuđeni kazneni udarac na samom kraju utakmice, a najdalje je otišao nekadašnji reprezentativac Srbije Savo Milošević. On se u svečanoj loži Marakane verbalno sukobio s predstavnikom Uefe, optuživši krovnu europsku federaciju za zavjeru protiv Srbije.

- Ovi iz Uefe su najobičnija stoka! Poslali su jasnu poruku da se ne smijemo kvalificirati, jer Italija mora ići. Ovo je prešlo sve granice, suđenje je bilo perfidno, instruirano, nije nam suđen čist penal, a sudac je vadio kartone kako mu je palo na pamet. Ovo je sramota. Za onakav penal u zonskoj ligi seljaci te ubiju na mjestu - grmio je nakon utakmice Milošević.

A osim predstavnika Uefe na Marakani se dobro nije provela ni skupina slovenskih navijača, koje su srpski huligani napali bocama i stolicama, a ukrali su im i transparente.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 20:57