SUDAR U MIAMIJU

VIDEO: ENGLESKA - EKVADOR 2-2 Roy Hodgson odmarao igrače, Arroyo zabio eurogol!

 AFP

Ekvador i Engleska u Miamiju su odigrali prijateljski susret u kojem nije bilo pobjednika, završilo je 2:2. Engleski izbornik Roy Hodgson nije u ovoj utakmici izveo najjaču postavu, već je dao veći minutažu nekolicini igrača iz drugog plana.

Enner Valencia glavom je nakon ubačaja Ayovija pogodio za rano vodstvo Ekvadora, no u 29. minuti izjednačio je Rooney koji je nakon gužve u kaznenom prostoru iz blizine loptu ugurao u mrežu.

Početkom nastavka Barkley je asistirao Lambertu koji je iz prve opalio i lijepo pogodio za vodstvo Gordog Albiona, ali je njegov potez zasjenio Aroyo koji je u 70. minuti s dvadesetak metara postigao sjajan pogodak za konačnih 2:2.

Dodajmo i da je E. Valencia sredinom nastavka pogodio vratnicu te da su u 79. minuti iz igre morali R aheem Sterling i Antonio Valencia, prvi zbog grubog starta, a drugi zbog pretjerane reakcije nakon toga, odnosno nasrtaja na suparnika.

Engleska u subotu u Miamiju igra posljednju provjeru protiv Hondurasa, dok je Ekvadoru ovo bila generalka za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Prijateljska utakmica: Ekvador - Engleska 2:2 (E. Valencia 8, Arroyo 70/Rooney 29, Lambert 51).



England vs Ecuador 2-2 All Goals & Highlights... by vranovcir

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:33