LUDNICA U ISTANBULU

VIDEO: DOBRODOŠLICA NA TURSKI NAČIN Sneijder bježao od euforičnih navijača Galatasaraya!

Vrlo sam zadovoljan transferom u Galatasaray. Jedva čekam odjenuti crveno-žuti dres - rekao je Nizozemac

U nedjelju navečer, nakon što je doputovao u Istanbul, nizozemski nogometaš Wesley Sneijder fotografirao se u Galatasarayevu dresu te se predstavio kao najnovije pojačanje turskih prvaka...

- Vrlo sam zadovoljan transferom u Galatasaray. Jedva čekam odjenuti crveno-žuti dres. Osjećam da sam u dobroj formi i da mogu pomoći odmah. Nadam se nastupu već u derbiju protiv Beşiktaşa iduće nedjelje – rekao je 28-godišnji Nizozemac za klupsku televiziju.

Sneijder je otišao u Istanbul nakon što je turski prvak uplatio milanskom Inteu 7.5 milijuna eura odštete. Igrat će za godišnju plaću od 5.5 milijuna eura, a potpisao je troipogodišnji ugovor, do 30. lipnja 2016. godine.

Iz planova trenera Interove momčadi Andree Stramaccionija ispao je nakon što je ranije tijekom sezone odbio potpisati novi ugovor uz 30-postotno smanjenje plaće.

Talijanski su mediji izračunali da je Massimo Moratti transferom nizozemskog veznjaka Interu prištedio 30 milijuna eura bruto. Toliko bi Sneijder inkasirao da je ugovor s milanskim klubom odradio do kraja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:57