PRETJERAO U SLAVLJU

VIDEO: BIZARNA OZLJEDA U Manausu teško nastradao čovjek koji je spasio karijeru Eduardu!

I način na koji se ozlijedio Gary Lewin je prilično bizaran. Skočio je, naime, s klupe slaveći izjednačujući pogodak u subotnjem dvoboju protiv Italije, doskočio na bocu vode i slomio gležanj

Rooney je centrirao za Sturridgea, čitava Engleska je slavila osim jednog čovjeka koji se našao na - travi. Kamere su se stoga fokusirale na prostor ispred klupe Engleske gdje se "pacijentu" ukazivala pomoć. Logično je bilo pretpostaviti kako je nekome pozlilo zbog teških vremenskih uvjeta (vrućina, vlaga, nedostatak tekućine...) u prašumi Manausu.

Ali, čekaj malo, pa stradao mu je gležanj?! I to uopće nije igrač nego - fizioterapeut?! Da, Gary Lewin skočio je kao oparen kada je Sturridge pogodio, no na njegovu nesreću, doskočio je točno na bočicu vode i zaradio prilično gadnu "košarkašku" ozljedu. Sa stadiona su ga morali iznijeti na nosilima, a dijagnosticirana mu je fraktura te dislokacija zgloba. Svjetsko prvenstvo za njega je završeno, zamijenit će ga Steve Kemp, potvrdili su iz engleskog tabora.

Inače, ako vam ime Garyja Lewina negdje "zvoni" u ušima, taj nesretni gospodin najzaslužnijii je što danas Eduardo da Silva igra nogomet, što je Dudu u nekim intervjuima i sam potvrdio. Upravo je Lewin bio liječnik Arsenala koji je prvi priskočio u pomoć našem reprezentativcu nakon starta Martina Taylora. Sada mu je, eto, zbog bizarnih okolnosti propao Mundial...

Engleska je, inače, u utakmici 1. kola skupine D na koncu izgubila od Italije s 2-1, tako da se Lewinovo slavlje pokazalo i uzaludnim i štetnim po njegovo zdravlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 06:40