GRUPNO KLAĐENJE

Vida: Igrali smo na sebe i hendikep na Bayern!

Uz tri boda, subotnjom pobjedom protiv Rijeke u Gradskom vrtu (1-0) nogometaši Osijeka su ponešto i zaradili, a ‘sponzor’ je bila Hrvatska lutrija
Osijek, 170410.Mladi reprezentativac i nogometas NK Osijeka Domagoj Vida za kojeg se trenutno 'otimaju' Porto,Bayer i Borusia Dortmund snimljen je u kladionici u centru grada oko 14sati. Njegov klub klub NK Osijek igra prvenstvenu utakmicu protiv NK Rijeke u 18 sati.Foto: / CROPIX
 CROPIX

OSIJEK - Tako je riješen misterij posjeta osječkog kapetana Domagoja Vide poslovnici HL-u u Osijeku (četiri sata uoči utakmice s Rijekom) iz koje je izašao s uplaćenim listićem.

- Nemam što kriti. Odigrao sam u ime cijele momčadi na našu pobjedu i hendikep na pobjedu Bayerna. Nakon što ove godine na svom terenu nismo nikoga pobijedili, niti zabili gol, dogovorili smo se da skupimo novac i uplatimo na našu pobjedu, a da bismo malo podigli koeficijent, dodali smo i hendikep na pobjedu Bayerna. Svatko je dao koliko je mogao, a dobitak je par tisuća kuna, koje ćemo potrošiti sljedećeg tjedna na zajedničkoj večeri - rekao je vođa osječke momčadi.

Vida se i u ovom slučaju pokazao liderom te ulaskom u kladionicu na sebe preuzeo i odgovornost za taj čin, s obzirom na to da su Osijekovi igrači potpisali da se neće kladiti.

No, ovaj put to je bilo u dogovoru sa strukom i sportskim direktorom D raganom Vukojom, koji je iznimno dopustio klađenje.

- Htjeli smo razbiti maler i u tome smo uspjeli - zaključio je Vida, a u skladu s reputacijom najvećeg šaljivčine u momčadi na kraju je dodao da će strijelac tog višestruko vrijednog gola u “zoni Cesarini” Josip Barišić za nagradu na večeri dobiti “koji ćevap više”.

Vida je u nedjelju prijepodne sudjelovao i u humanitarnoj akciji Gilletea “Najbolje za navijače” u Domu za nezbrinutu djecu Klasje, kojoj je cilj opremanje nogometnih igrališta domova i njihovih nogometnih ekipa sportskom opremom, a na akciju je došao vidno šepajući.

- U 80. minuti negdje oko centra udario me Štrok i tek navečer, kad se noga ohladila, počelo me boljeti u gornjem dijelu stopala. Nadam se da nije ništa puklo - rekao je najtraženiji hrvatski mladi nogometaš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 21:37