TOTALNA RASPRODAJA

Velika selidba Osječana na Kvarner: Zoran Kvržić i Marko Lešković od ljeta na Kantridi!

Dogovorio sam se s ljudima iz Rijeke da o detaljima transfera nitko od nas ne izlazi u javnost. Ali NK Osijek zadovoljan - izjavio je Zdravko Josić
 Vlado Kos/CROPIX

Predsjednik Josić zatajio je iznos koji će kao ukupnu dobit realiziranog transfera dobiti njegov klub, ali nije prešutio nešto drugo.

- Priču s Rijekom nismo završili. Načeli smo temu transfera još dvojice naših igrača na Kantridu. Živo su Riječani zainteresirani za naše veziste Zorana Kvržića i Marka Leškovića. Ovih ćemo dana i o tome razgovarati i, nadam se, utanačiti prelazak- rekao je Josić, a nekoliko sati poslije predsjednik Rijeke Damir Mišković potvrdio je da će Osječani već sutra potpisati za Osijek.

Vargić, Jugović, Lešković, Kvržić, pa "pola" momčadi Osijeka će igrati za Rijeku?

- Uvjeren sam da će se Rijeka, uz kvalitetu igračkog kadra koji već ima, u idućem prvenstvu boriti za naslov prvaka. Silno bi ta četvorica naših igrača ojačala njezinu momčad, u to sam i više nego siguran - ustvrdio je Josić.

Još se nisu stišali upiti o tome kako će Osijek bez Vargića i Jugovića, a već se otvara priča o odlasku na Kantridu još dvojice silno važnih igrača bijelo-plave momčadi.

- Moram to pojasniti. Rijeka žarko želi i Leškovića i Kvržića, ali oni ne bi otišli odmah na Kantridu. Ostali bi ustupljeni nama do konca ove sezone - zaključio je Josić i usput prokomentirao transfere Vargića i Jugovića.

- Mi smo u potpunosti zadovoljni realizacijom tih transfera. Naravno, moram istaknuti i da mi je osobno žao što smo ostali bez dvojice tako kvalitetnih članova naše momčadi, ali pritisnuti smo problemima koje drugačije nadvladati ne možemo - kazao je predsjednik Josić.

Nije tajna da su se Ivan Vargić i Vedran Jugović odrekli svojih potraživanja od Osijeka. Oprostili su mu dosadašnje dugove za "čiste" papire. Zna li se koliko je još novca osim tih oproštenih mu 600.000 kuna Osijek zaradio?

- Ne, dogovorio sam se s ljudima iz Rijeke da o detaljima transfera nitko od nas ne izlazi u javnost. Dovoljno bi, po mojem sudu, trebalo biti kada naglašavam da je NK Osijek zadovoljan obavljenim poslom - izjavio je Zdravko Josić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 21:39