TRAŽI SE KAPITAL

VELIKA ANKETA JUTARNJEG LISTA Jeste li spremni uložiti novac i kupiti dionice Dinama?

'Idemo na tržište pa neka članovi i poduzetnici ulože u svoj Dinamo' - rekao je Mamić

Skupština Dinama jednoglasnom je odlukom upalila zeleno svijetlo prijedlogu postupka preoblikovanja kluba koji će se raditi sukladno Zakonu o sportu.

- Želimo biti bolji. Kao Uprava smo došli do zaključka da je potreban iskorak a on se zove preoblikovanje kluba – jasno je poručio Zdravko Mamić tijekom izvješća o poslovnom, sportskom I financijskom rezultatu 2014. godine.

- Stalno nas se destabilizira i govori da je ovo familijarna prćija. Evo vam gospodo prilike. Idemo na tržište pa neka članovi I poduzetnici ulože u svoj Dinamo. Ako uspijemo, imati ćemo mir. Znat će se tko je dioničar, odnosno vlasnik Dinama. A ako pretvorba kojim slučajem ne uspije onda također nema brige jer smo do sada pokazali da znamo čuvati klub i znat ćemo ga čuvati i dalje. Dinamo će ostati će Udruga građana a nitko nam neće moći predbaciti da im nismo dali priliku. Izbit ćemo im i zadnji adut iz ruke – poručio je Zdravko Mamić.

U međuvremenu su iz Grada Zagreba došli signali da oni neće sudjelovati u privatizaciji, a Jutarnji vas pita - jeste li spremni uložiti svoj novac i postati dioničarom Dinama?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 19:24