NIZOZEMAC ČEKA POZIV

VAN GAAL NE SKRIVA 'United je najveći klub na svijetu i vjerujem da ću ja biti taj koji će ih trenirati'

Engleski mediji tvrde da je njegov dolazak na Old Trafford nakon SP-a u Brazilu gotova stvar
 AFP

Izbornik nizozemske nogometne reprezentacije Louis van Gaal prvi je put otvoreno progovorio o mogućnosti da postane menadžer Manchester Uniteda i priznao da ga itekako zanima taj posao...

Nakon što je otpušten David Moyes odmah se kao glavni favorit za njegova nasljednika nametnuo 62-godišnji nizozemski stručnjak. Engleski mediji tvrde da je njegov dolazak na Old Trafford nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu gotova stvar, ali službena potvrda iz kluba se još čeka.

- Nadam se da ću ja biti taj. Manchester United je najveći klub na svijetu i bio bi to veliki izazov - izjavio je Van Gaal za BBC.

Opovrgnuo je ipak da je već dogovorio preuzimanje ''crvenih vragova''.

- Vi iz medija mislite da sam novi menadžer, ali najvažnije je misle li to i čelnici Uniteda - dodao je bivši trener Ajaxa, Barcelone, AZ-a i Bayerna.

- U ovom se trenutku moram fokusirati na posao izbornika nizozemske reprezentacije. Dugo sam čekao da se nađem na SP-u i zato mi je to iznimno važno. Priče o Manchester Unitedu ne utječu na mene jer sam uvijek imao ponuda. Znam što je nogometni svijet i što to znači.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:49