NOSTALGIČNI BRAZILAC

TREBA LI SE MANDŽUKIĆ ZABRINUTI? Diego Costa se vraća u Atletico. Život u Londonu nije za njega...

 Getty

Diego Costa želi se vratiti u Španjolsku nakon samo godinu dana provedenih u Chelseaju. Brazilac sa španjolskom putovnicom navodno nije sretan životom u Londonu i silno se želi vratiti u Atletico Madrid, tvrdi Marca.

Roman Abramovič i Jose Mourinho već su razgovarali s Costom i poručili mu da nema šanse da ga puste nakon samo godinu dana. Navodno je gazda novog engleskog prvaka zaprijetio Brazilcu da ga neće prodati nit pod kojim uslovima.

Costa je imao sjanu sezonu iza sebe. Unatoč ozljedi, bio je prvi strijelac novog prvaka postigavši 20 golova u Premiershipu, no život van terena očito mu predstavlja veliki problem. Navodno se gazdi i treneru požalio na loše vrijeme u Londonu, hranu koja se ne sviđa njegovoj obitelji te na jezičnu barijeru koju nije uspio svladati.

Diego Simeone rado bi platio da vrati omiljenog igrača u Madrid, no Argentinac čeka da se Costa prvo dogovori s Chelseajem.

Ova vijest svakako ne ide na ruku Mariju Mandžukiću. Vrati li se Diego Costa na Vicente Calderon onda je gotovo sigurno da će hrvatski napadač otići. I to upravo u drugom smjeru, na Otok.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:42