DAILY MAIL

Tottenham u lovu na Fabiana

U Tottenhamu su spremni ponuditi 18 milijuna funti Sevilli za otkup ugovora njihova i napadača brazilske nogometne reprezentacije Luisa Fabiana.

Piše to Daily Mail u kojem se tvrdi da menadžer Spursa traži klasnog napadača koji će unaprijediti šanse kluba u Ligi prvaka.

Od ovog se 29-godišnjaka očekuje da zabljesne na Svjetskome prvenstvu, nastavlja engleski dnevnik, podsjećajući na to da je talijanski Milan prošloga ljeta odustao od realizacije tog transfera nakon ocjene da je 20 milijuna funti, koliko je Sevilla tražila, previsoka cijena.

Za napadača željenog napuštanja Seville ranije su bili zainteresirani Manchester United i Chelsea, no s vremenom su odustali od njegove kupnje okrenuvši se mlađim igračima i drugim opcijama.

U Fabianu Redknapp, koji traži nogometaša kojeg bi u sastav ukomponirao kao jedinu isturenu špicu ispred petorice veznjaka, vidi idealnu zamjenu za neuspjelo dovođenje Klaas-Jana Huntelaara.

Dodajmo da je Brazilac, strijelac 15 pogodaka u 23 odigrane utakmice u Primeri ove sezone, ugovorno vezan za Sevillu do 30. lipnja 2011. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:44