KONAČNO NA OTOKU

Tottenham tražio dodatne preglede za Pletikosu

Pletikosin transfer u Tottenham napokon će biti finiširan nakon pregleda njegovog koljena na kojem inzistira liječnik
Zagreb, 271108.Stadion Maksimir.Nogometna utakmica 3. kola skupine D Kupa UEFA izmedju zagrebackog Dinama i Spartaka iz Moskve. Na slici: Stipe Pletikosa.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

ZAGREB - Stipe Pletikosa (31) nije ovaj tjedan potpisao za Tottenham, glavni liječnik londonskog kluba ništa ne želi prepustiti slučaju i traži dodatne testove koljena našeg reprezentativnog vratara.

Naime, na prošlogodišnjoj operaciji križnih ligamenata kirurg je nove ligamente napravio debljine 4mm, a ne 8mm koliko je uobičajeno, pa je Englez sumnjičav. No, kako Pletikosa već pet mjeseci normalno trenira i brani neslužbene oglede, čak je bio i na vratima hrvatske reprezentacije proljetos protiv Walesa, imamo razloga vjerovati da se radi o rutinskoj dodatnoj provjeri nakon koje će Plete staviti potpis na jednogodišnju posudbu s opcijom četverogodišnjeg ugovora od 2011. do 2015.

Tottenham na Pletu računa u budućnosti, zato se i želi osigurati, a dogovorena je i odšteta kad istekne posudba, 2,000.000 eura, što je bagatelna cijena za dokazanog vratara takvog iskustva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 05:31