ČVRST STAV

TORCIDI SIMPATIJE JAVNOSTI 63 posto čitatelja podržava odluku da bojkotiraju derbi

Do 15 sati i 27 minuta u anketi je glasalo 523 ljudi, od kojih čak 63 posto smatra da je Torcida u pravu u svojoj odluci da bojkotira derbi
 Mario Todoric / CROPIX

Torcida je osam sati prije derbija objavila kako ne misle doći na stadion u Maksimiru, tj. kako utakmicu Dinamo - Hajduk bojkotiraju.

U svojem priopćenju su istakli kako:

- Svojim nedolaskom na današnju utakmicu želimo još jednom skrenuti pažnju hrvatske javnosti na probleme hrvatskog nogometa koji su doveli do neodigravanja posljednjeg derbija na Maksimiru i prosvjeda navijača Hajduka na splitskoj Rivi. Kako ništa od naših zahtjeva nije usvojeno, svoju borbu za promjenama u hrvatskom nogometu moramo nastaviti.

U ovom trenutku ne možemo dopustiti da se lista navijača Hajduka kojoj je zabranjen ulazak na Maksimir proširi za par stotina novih imena po već viđenom obrascu koji je primijenjen na protivničku navijačku skupinu. Ne možemo dopustiti da policija prema navijačima Hajduka primjeni iste metode kao i na posljednjoj utakmici reprezentacije u Maksimiru, kada su nas preventivno privodili i zadržali do završetka utakmice te nakon toga pustili bez bilo kakvih prijava.

Mi smo vas pitali - smatrate li da je Torcida u pravu kad bojkotira derbi? Je li to najbolji (ili jedini) način ukazivanja na probleme u hrvatskom nogometu ili promašena inicijativa koja neće uroditi plodom?

Do 15 sati i 27 minuta u anketi je glasalo 523 ljudi, od kojih čak 63 posto smatra da je Torcida u pravu u svojoj odluci da bojkotira derbi, dok njih 37 posto smatra da nije. Glasajte i dalje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 23:22